Post by conguiturlamo on Mar 6, 2022 10:06:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Silly Royale -Devil Amongst Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Silly Royale -Devil Amongst Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ Silly Royale -Devil Amongst Us 2022 version ▞▞▞
Sausage Man - Download Game | TapTap
How to Play New Game Modes in Among Us | EarlyGame
Baxaxsa gore yaxsi oyundur
Bu, yaxşı oyundur, lakin dil həqiqətən vacib olsaydı, yaxşı 500% yaxşılaşardı, bilirsinizmi? Digər ingiliscə danışanların sirli rejimdə araşdırma aparmasına nail olmaq onsuz da çətindir, lakin sizin də 4 yaşlı uşaqlarınız susduğuna görə qırmızı səs vermək üçün başqa dildə qışqırırsa, oynamaq tamamilə qeyri-mümkün olur 😒
Silly Royale is a 24x7 playground for you and your friends. ... Join the 10M+ Silly on Android and iOS linktr.ee/SillyRoyale ... Innersloth - Among Us.
Oyun həqiqətən yaxşıdır və mütləq Bizdən daha yaxşıdır, lakin bir problemim var: Mən oyundaxili səsli söhbətdən istifadə edəndə səsim ucalır və uşaq kimi səslənir. Bu problem heç bir başqa oyunda və ya proqramda baş vermir, yalnız Silly Royale-də olur. Tərtibatçılardan xahiş edirəm ki, bunu mümkün qədər tez düzəltsinlər
Mən bir ulduz 🌟 verdim, çünki polislər 👮 və quldur rejimi ictimai rejimdə mövcud deyil. Dosta nifrət etmirdim, polis və quldur rejimini oynaya bilmirəm. Əvvəlcə düşünürəm ki, siz bu problemi həll edirsiniz, lakin siz onu həll etmədiniz
Çox əyləncəli oyundur. Dostlarınızla oynaya və əylənə bilərsiniz. Çoxlu oyun rejimi və çox xoşuma gələn xüsusi vaxt məhdud kalamar rejimi var.
Bu oyun çox yaxşıdır, çünki heç vaxt ləngimir və mən gizlənqaç rejimini oynamağı çox xoşlayıram, siz oyuna nə vaxt kalamar oyun rejimi əlavə edəcəksiniz, bu bizim aramızda realdır, amma daha yaxşıdır və oyunda heç vaxt səhvlər yoxdur
Ən yaxşı oyun. Sadəcə aramızdan daha yaxşıdır. Mən hələ də polisləri və quldurları tapmadığım üçün məyus oluram. Mən sizə bu oyunu əlavə etməyi təklif edirəm, çünki oyunu quraşdırarkən bu barədə təsvir edən piktoqramları yoxladım. Polisləri və quldurları görəndə hədsiz dərəcədə sevindim .Amma yoxlayanda tapmadım . Mən çox məyus oldum və həbsxanadan qaçmağı ictimaiyyətə bildirsəniz daha çox sevinərdim. Çox sağ ol! oxumaq üçün
Bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyundur, lakin bir problem var, bəzi oğlanlar bu oyunda tanış olurlar, sadəcə bu problem var və heç bir şey yoxdur.
Bu oyunu bəyənirəm, onun sürətli söhbəti və normal söhbəti var, ona görə də aramızda qalıb Şeytan oynadım, amma bir problem var ki, zəng olsa və onu götürsək, yenə də oyunumuz xarab olar, xahiş edirəm məsələni düzəldin.
DOSTLARA HƏDİYYƏ GÖNDƏRMƏK ÜÇÜN BÜYÜMƏ ƏLAVƏ EDİN PLS TEZLİK EDİN
Bu oyun gözəldir, amma mən ona 3 ulduz verirəm, çünki şəxsi rejimdə oynayanda əlaqə kəsilib deyir və bu məni çox əsəbiləşdirir😡😡
Əla oyun bizdən daha yaxşı , öz aramızdakından sərfəli qiymətə şirin geyimlər. (əvvəl Axmaq Şeytan, sonra Səfeh Dünya, indi Silly Royale? Sonrası nə olacaq.)
İki yeniləmədən sonra indiyə qədər oynadığım ən pis oyun yalnız "bir problem yarandı" göstərir açılmır Airtel internet vodaphone internetini sınadım hələ də bəzi problem ən pis pis oyundan daha pisdir
Vay bu oyunu xoşlayıram və dostumla səsli danışıqla oynaya bilirəm çox gözəldir xoşuma gəlir beş ulduz verəcəm😇😇
Sol hərəkət Joystick sahəsi çox qısadır və çox məhdud Hərəkət diapazonuna malikdir
Bu oyun arasında usa benzeyir ama modları siz seçə bilirsiniz👍👍👍👍👍
Yeniləmədən sonra vəziyyət daha da pisləşdi. India Pin o qədər yüksəkdir ki, məni otaqdan çıxarır. Oyun bizim üçün həqiqətən oynanılmaz hala gəldi. Zəhmət olmasa bunu mümkün qədər tez düzəldin
Granted, the VR remake is missing out on a few of the things that make the official 2D game truly great—the silly cartoon deaths, fun outfits,
Mən bu oyunu çox sevirəm. Amma qırmızı işıq, yaşıl işıq çox sərtdir və mən dostlarımla danışa bilirəm.
Bu oyun bizim aramızda olduğundan daha yaxşıdır, çünki heç kim ekipaj yoldaşı olmaq istəmir, amma axmaq krallıqda ekipaj yoldaşı olmaqda heç bir problemim yoxdur. Məncə, indiyə qədər ən yaxşı rejim gizlənqaç və kalamar kralıdır. Mən də onu yükləməyi tövsiyə edirəm.
Hər şeyə səsli söhbət əlavə etməlisiniz, xüsusən həbsxanadan qaçışda
Salam tərtibatçı mən bu oyunu çox bəyənirəm amma zəhmət olmasa həbsdən çıxmağı ictimailəşdirin hamının çoxlu dostu yoxdur və əgər siz oyuna ev sahibliyi edirsinizsə və dostunuzu dəvət edirsinizsə və şəxsi otağı ictimai etmək istəyirsinizsə, onu ictimai edə bilməzsiniz siz üç nəfərsiniz zəhmət olmasa normal edin amma oyunu bəyənirəm ona 3 ulduz verirəm 3 nəfərim olmasa belə onu ictimaiyyətə açıqlaya bilsəm ona beş ulduz verərdim və həbsdən çıxmağı ictimaiyyətə açıqlayın zəhmət olmasa
Bu oyunu çox bəyənirəm, amma məncə, planşetimdə quraşdırılmayıb, zəhmət olmasa planşet və mobil telefonlar üçün də seçim edin, nəinki noutbuklar və kompüterlər üçün. Təşəkkür edirəm, onu yeniləyin!
Çünki 2-ci mövsümdə əlaqə itdi və sikkələrim boş oldu, xahiş edirəm bu səhvi düzəldin, əks halda oyunu sildim
Mən bu oyunun reklamını YouTube-da gördüm və düşündüm ki, bu bizim aramızda olduğu kimi olacaq və mən də ünsiyyət quracağam, amma başqa oyun olduğu kimi deyil, xahiş edirəm yükləməyin bu aramızda deyil bu başqa oyundur zəhmət olmasa t bunu endir, bu oyundan çox məyus oldum🙄
Mən kalamar oyunu oynayanda əvvəlcə yaxşı olur, amma oyunlardan birini oynayanda məni oyundan qovur.
Səsli söhbət yoxdur və bu oyun O qədər fərqlidir İnsanlar reaktoru necə düzəltməyi belə bilmirlər
The 10 Best Battle Royales - IGN
Çox pis səbəb mən squid royal 2 mövsümünü oynayıram Məndə 155 sikkə var Mən 100 sikkə ödəyirəm və dalqona oynayıram, biri tamamlanır, amma dartışma başlayanda geri qalır və gəlir. Axmaq oyun dayandı. Bəs pul?Mən çox məyus oldum 😞☹️
Bu axmaqlıqdır hər dəfə ətrafımda gəzəndə dayananda mənə onu düzəltməyi qadağan edir və heç bir qorxulu deyil, daha da qorxulu edir, yoxsa məni qorxuda bilməzdi. Amma tapşırıqlar əla və rəvan oyundur, amma əmin olun ki, qorxulu ola bilər 😀😀 😀
Söhbət otağı yavaş-yavaş açılırdı və söhbət otağını nə açacağım zaman onu açmaq üçün nə gözləmək lazımdır
Bu oyun əladır, amma hər hansı şəxsi oyuna qoşulanda həmişə endirim olur, niyə bilmirəm, amma WiFi-im yaxşıdır, xahiş edirəm bu problemi düzəldin. Dostlarımla oynamaq istəyirəm.
ru/jungle/books/short_stories_and_articles - Lingualeo
Çox yaxşı oyun, bütün xüsusiyyətləri əladır
Idle Shooting Club Εύκολα wscb
Oyun əyləncəlidir amma səsli söhbət düyməsi haradadır mən səsli söhbət düyməsini heç bir yerdə görmürəm
Mən squid royale-ni sevmirəm, çünki kimsə qalib gəlsə, ölərsən, sadəcə ikinizi qazana bilməzsiniz və onlayn tanışlıq qrupları var, digəri digərini qoruyur və mən bunun səbəbi qazana bilmirəm və söhbət fərqlidir, hətta parametrləri ingiliscə dəyişsəm də.
2 GB ram gecikmələri lütfən airdrops kimi almazın miqdarını düzəldin və azaldın
Bu oyun əyləncəlidir amma mən oynayanda həzz ala bilmirəm həmişə əlaqəsi kəsilir... və oyun syart tapşırığı yerinə yetirərkən əlaqənin kəsildiyini deyir, amma yaxşı internetim var mən başqa onlayn oyunlar oynayıram internerlə heç nə yoxdur.. zəhmət olmasa bunu düzəldin mən hətta oyunu bitirə bilmirəm .....və mən həmişə əlaqəm kəsilir.. REAL ÜÇÜN MƏN BUNU DÜNEN YÜKLƏDƏM VƏ OYNADAN OYUNU BİNDİRƏ BİLMƏRƏM ƏGƏR SİZ CİTOAN SÜLÜT İSTƏSİNİZ HƏMİŞƏ MƏNİ AYIRIN SİZ ......BU YAXŞI OYUNDUR...
Mən oynamaq üçün çox zəhmli bir oyunam, amma mən yalnız bir ulduz verdim, çünki bu, belə bir "qıcıqlandırıcı" oyundur...... və mən bir matç belə oynaya bilmirəm, hətta mən olmasam da, başqa bir oyundur. oyuna qoşula bildim.....🤦🤦....Mən onu indi siləcəyəm......Hamınızın onu yükləməyinizə üstünlük verirəm....həmçinin bu oyun çox çox batareya istehlakı......Məsələn, telefonumun batareyası 100% olanda və 10 dəqiqədən sonra telefonumun batareyası sadəcə 80% olanda mən bu oyunu oynamağa başladım.....huh!!!!!!
Mən oyunu çox bəyənirəm amma endirmək tıxanır endirərkən zəhmət olmasa düzəldin mən lodinin əldə etməsini istəmirəm
Bu oyun yaxşıdır 👍 amma problem var və problem kalamar oyununda ikinci dəfə həmişə uduzuram
Sausage Man - Google Play'də Tətbiqlər
Interview: CEO of SuperGaming on the success of Silly ...
competitive fight between the world actors- Russia, the USA, China, the European Union, ... Royal Institute of International affairs, London,.